ensimmäinen blogini. hmm....mitä kertoisinkaan. mielessä pyörii niin monia asioita, jotka tahdon jakaa teidän, rakkaat lukijani, kanssa. ensin hieman tietoja musta itsestäni, niin osaatte ehkä hieman paremmin ymmärtää mielenliikkeitäni ja ajatuksiani maailman menosta.

olen lukion toisella luokalla opiskeleva tyttö, jonka sydätä lähinnä ovat ystävät, kitaransoitto ja musiikki yleensä sekä partio (kyllä, olen partiolainen ja ylpeä siitä! asiasta lisää myöhemmin). Suurimpia toiveita on päästä matkustamaan maailman ympäri ja matkalla nähdä sen kaikki ihmeet ja upeat ihmiset ja paikat. nähdä jokainen auringonlasku, maistaa kaikki ruokai ja puhua jokaisen kiinnostavan ihmisen kanssa. ehkä vielä joskus saatte lukea maailmanympärysmatkastani. Never say never.

Näinkin pienessä päässä pyöri päivittäin mitä  ihmeellisempiä ajatuksia ja aivoituksia ja tunnen tarvetta julkaista niitä teidän huviksenne ja viihdykkeeksenne. Naurakaa vaan tai itkekää myötätunnosta jos kirjoitukseni saavat aikaan tunteenpurkauksia. teitä on varoitettu: koskaan ei tiedä mistä kirjoitan suraavaksi. Se voit olla vaikka SINÄ!

tervetuloa matkalle mieleni syvimpiin syövereihin ja synkimpiin salaisuuksiin.